1. For me carrots and leeks because the arugula in the summer did not last in the fridge but of course it is my favorite arugula better than lettuce and red radicchio or cabbage, but cabbage is to be investigated.

    In Spain beets in garlic and olive oil, mashed, please try it.

    and gazpacho, is the recipe of Cordoba, Arab city.

    And taste “ajoblanco” leek and cucumber with olive oil and garlic, making a puree.

    Para mí zanahorias y puerros porque la rúcula en el verano no me dura en el frigorífico pero por supuesto que rúcula es mi preferida mejor que canónigos y que radichio rojo o col, pero la col, está por investigar.

    En España remolacha en ajo y aceite de oliva, en puré, por favor, pruébalo.

    y también salmorejo, es la receta de Córdoba, ciudad árabe.

    Y también prueba “ajoblanco”, pepino con puerro aceite de oliva y ajo, haciendo un puré.

     

     

    1. I like dill.

       

      Me gusta el eneldo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s